Zoeken:


Waar ben ik

Start - Nieuws

Nieuws
donderdag 29 september 2016 08:45

Datascan is al jarenlang een gedreven Value Added Distributeur van Nuance Imgaging producten voor vrijwel alle merken printers en MFP's. Door recente ontwikkelingen zijn wij nu de enige onafhankelijke distributeur van Nuance in Nederland.

 

Wij bieden het complete Nuance productportfolio voor de Benelux-markt. Voor Printmanagement zijn dat Equitrac en SafeCom. Voor Capture & WorkFlow Management gaat het om AutoStore, eCopy ShareScan en PDF Pro Office. Bij Information Management betreft het Output Manager (eventueel in combinatie met AutoStore).

 

Op basis van uitgebreide kennis en jarenlange ervaring kunnen partners voor alle bovengenoemde producten rekenen op zowel  commerciële als technische ondersteuning. Of het nu kleine, middelgrote of grote organisaties betreft, in samenwerking met resellers en partners kan de gehele implementatie verzorgd worden, delen daarvan of kunnen alleen de software, licenties en maintenance geleverd worden. De keuze is aan de reseller en partner.

 
maandag 12 augustus 2013 09:27

Nuance Communications heeft onlangs officieel de nieuwe versie 5 van haar printmanagementoplossing Equitrac gelanceerd.

Deze nieuwe versie van Equitrac speelt in op een steeds veranderende bedrijfscultuur waarin niet alleen de medewerkers steeds mobieler worden, maar ook de (vaak eigen) apparatuur waarmee zij werken. Equitrac 5 stelt gebruikers in staat zelf te bepalen hoe en waar ze afdrukken, zonder daarmee de IT-afdeling zwaarder te belasten.

Lees meer...
 
donderdag 04 juli 2013 12:18

Zoals we al eerder gepubliceerd hebben voor SafeCom, kunnen wij nu ook de Rijkspas kaartlezer leveren voor onze Equitrac print management oplossing. De Rijkspas is een Nederlandse multifunctionele smartcard, die in toenemende mate wordt ingezet als toegangsbewijs/middel, authenticatiebewijs en identificatiebewijs binnen de Overheid. Naast fysieke toegang, gaat de pas ook logische toegang geven tot “follow me” printfaciliteiten en andere beschikbare diensten.

 
donderdag 20 juni 2013 09:23

Terwijl de kosten nog steeds de belangrijkste drijfveer zijn voor ondernemers om Managed Print Services(MPS) te overwegen, is de beveiliging rondom MFP's en printers inmiddels in snel tempo een goede tweede. Lees verder (Engels) Bolstering business security is becoming top priority. Wacht niet te lang met maatregelen nemen; de opbouw van een reputatie duurt jaren, het ruïneren ervan slechts 5 minuten. Neem vandaag nog contact met ons op. 

 
maandag 08 april 2013 13:32

Persberichtalt

Datascan en Nuance Communications Inc. breiden hun Benelux distributieovereenkomst uit met Equitrac

Wormer, 3 april 2013

Datascan heeft Equitrac toegevoegd aan de distributie-overeenkomst met Nuance, een belangrijke leverancier van spraak- en intelligente scanoplossingen.

Begin 2011 werd al een eerste overeenkomst tussen beide ondernemingen afgesloten voor de distributie van eCopy ShareScan en X-Solutions, de oplossingen van Nuance voor het intelligent scannen, verwerken en opslaan van digitale informatie. Het opnemen van Equitrac printmanagement software is een logische aanvulling op het productportfolio voor een nog bredere keuze en service naar de markt toe.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3
Datascan bv ©2018