Zoeken:


Waar ben ik

Start - Nieuws - Productnieuws - Nuance lanceert Equitrac 5

maandag 12 augustus 2013 09:27

Nuance Communications heeft onlangs officieel de nieuwe versie 5 van haar printmanagementoplossing Equitrac gelanceerd.

Deze nieuwe versie van Equitrac speelt in op een steeds veranderende bedrijfscultuur waarin niet alleen de medewerkers steeds mobieler worden, maar ook de (vaak eigen) apparatuur waarmee zij werken. Equitrac 5 stelt gebruikers in staat zelf te bepalen hoe en waar ze afdrukken, zonder daarmee de IT-afdeling zwaarder te belasten.

Afdrukservers vormen nogal eens een belemmering bij het aanpassen aan veranderingen, vooral als u te maken heeft met meerdere kantoren, mobiele werkers, een heterogeen printerpark en overbelast IT-personeel. Dit leidt tot overbekende problemen zoals selectie van de juiste printer, onderhoud van printerstuurprogramma's, omgaan met uiteenlopende hardware en het volgen van gebruikers op diverse locaties.

 

I-Queue, onderdeel van de Equitrac-software voor afdrukbeheer, maakt een einde aan deze belemmeringen. Uw bedrijf is niet meer afhankelijk van altafdrukservers, printerstuurprogramma's en afdrukwachtrijen, en daarmee behoren ingewikkelde vraagstukken op het gebied van IT en ontevredenheid bij gebruikers tot het verleden. Verder leidt de afname van het aantal afdrukservers en van het netwerkverkeer tot een aanzienlijke daling van de kosten. Met I-Queue is “afdrukken met één klik op de knop” mogelijk.

 

Alleen Equitrac is uitgerust met Hybrid Print Control™. Hiermee kunt u kiezen voor afdrukken via de server, via I-Queue of via een combinatie daarvan, ondergebracht in één centrale oplossing voor afdrukbeheer.

 

Met de compacte ID-Controller van Nuance kunnen organisaties zelfs de meest elementaire uitvoerapparaten – eenvoudige printers – in een beveiligd afdruknetwerk opnemen.

 

De flexibele opties van Equitrac maken beveiligde documentvrijgave in het hele printerpark mogelijk. In elke vrijgaveoptie van Equitrac wordt gebruikersverificatie ondersteund. Dit wil zeggen dat afdruktaken pas worden vrijgegeven als de gebruiker naast het apparaat staat. Of u nu gebruik maakt van de eenvoudige swipe- en vrijgaveopties van de Nuance ID Controller of van de geavanceerde controleopties van Equitrac PageCounter™, vrijgave via internet of ingesloten clients op de MFP, met Equitrac houdt u eenvoudig grip op de uitvoer in het hele printerpark.

 
Datascan bv ©2018