Zoeken:


Waar ben ik

Start - Oplossingen

Procesoptimalisatie: besparing en gebruikersgemak

Ingezet door verdergaande automatisering en geavanceerde ICT-oplossingen wordt flexibel werken binnen en buiten kantoor steeds gangbaarder. We zien dat het aantal flex- en thuiswerkplekken groeit, het gebruik van kleurafdrukken toeneemt en er meer en meer gevraagd wordt om centralisatie en virtualisatie van printservers. Remote beheer, globalisering, integratie met document workflow systemen, inzicht in gebruik van printers en gebruikers, het zijn allemaal trends en ontwikkelingen waar wij met onze Managed Print Service-oplossingen op inspelen. Onze focus ligt daarbij met name op de volgende oplossingsgebieden:

 

Barcode oplossingen

Barcodes zorgen ervoor dat processen versnellen en de foutkans geminimaliseerd wordt. Onze flexibele oplossingen maken het gebruik en de integratie van barcodes in uw bedrijfsproces gemakkelijk en overzichtelijk. Lees meer over barcode oplossingen

 

Beveiligd printen

Uw bestaande toegangscontrole systeem gebruiken voor de authenticatie van uw MFP's? Geen enkel probleem. Lees meer over beveiligd printen, de schaalbaarheid en de vele voordelen.

 

Digitaliseren

Bent u op zoek naar een systeem dat uw hele archief digitaliseert, uw workflow automatiseert en al uw documenten gemakkelijk bereikbaar maakt? Lees meer over digitaliseren

 

Output management

Onder Windows heeft u gewoonlijk voldoende mogelijkheden om uw documenten de gewenste opmaak mee te geven en uit de juiste uitvoerbak van de printer te laten komen. Maar hoe zit dat met output vanuit UNIX, SAP en legacy systemen? En vanuit mainframe en AS400 omgevingen waar vaak IPDS printing wordt gebruikt?

Lees meer over output management oplossingen


 
Datascan bv ©2018