Zoeken:


Download Barcode info

icon JetMobile BarDimm

icon BarStorm

 


Waar ben ik

Start - Oplossingen - Barcodes - Barcode fontmodules

Barcode fontmodules

De barcode fontmodule bevat lettertypes waarmee barcodes geprint kunnen worden. Vanuit de applicatie moet de juiste checksums en stop- en start bits worden toegevoegd. De controle op de inhoud van de barcode dient uitgevoerd te worden. Een ongeldige inhoud van de barcode wordt toch altijd als barcode geprint. Bij het scannen van de barcode kan vaak pas bepaald worden of de barcode correct is. 

 

Barcode 39 module

Deze module maakt het mogelijk om de veel gebruikte industriestandaard barcode 39 in een scalable of bitmap uitvoering te printen met uw HP LaserJet. De aansturing vindt uitsluitend plaats vanuit PCL 5e printerdrivers of direct met PCL codering.

 

Barcodes & More

Veel applicaties maken nog gebruik van de beroemde HP Barcodes & More fontcartridge. De barcodes uit dit product vormen de basis van veel magazijn- en logistieke systemen. Wij zorgen ervoor dat ook uw nieuwste HP LaserJet printer in staat is om met Barcodes & More uw systemen te ondersteunen voor nu en in de toekomst. De Barcode & More module wordt in het geheugenslot van de printer geplaatst en aangestuurd met een printerdriver of escape sequence.

 

SOS Barcode Module

De SOS module wordt, net als een geheugenuitbreiding, geplaatst in het geheugenslot van uw HP printer. Na het plaatsen van de module is uw printer in staat om barcodes en productiesymbolen te printen. De SOS module is een uitbreiding op de Barcodes & More DIMM, ondersteunt meer barcodes en bevat tevens productiesymbolen uit de industrie.

 
Datascan bv ©2018