Producten


Zoeken:


Waar ben ik

Start - Oplossingen - Beveiligd printen

Flexplekken, vertrouwelijkheid, veiligheid, consolidatie en beschikbaarheid

Printopdrachten versturen vanuit huis of vanaf de flex- of vaste werkplek: met onze geavanceerde ‘follow me’ oplossingen stuurt u de printopdracht en bepaalt vervolgens zelf wanneer de opdracht daadwerkelijk uit de printer of multifunctional (MFP) komt rollen. Pas wanneer uw authenticatiecode door de printer of MFP ter plekke gesignaleerd wordt, worden de opdrachten verwerkt. Een waterdicht en prachtig systeem dat nog veel meer voordelen biedt: 

 

  • Werkt met nagenoeg alle toegangscontrole systemen en protocollen.
  • Printopdrachten kunnen direct meegenomen worden in managementrapportages en doorbelasting.
  • Tools om medewerkers bewust te maken van de printkosten.
  • Controle en sturing door ‘rule based printing. Voer uw printbeleid nog verder centraal door: u bepaalt bijvoorbeeld wat wel en wat niet automatisch in kleur geprint wordt, enkelzijdig of dubbelzijdig. 
  • Integratie met Scan to e-Mail en Scan to Application mogelijkheden.
  • Betaald printen per afdruk en het centrale server tegoed opwaarderen via internet.
  • Waarborgen van vertrouwelijk printen van documenten.

 

Al onze oplossingen zijn schaalbaar en betrouwbaar. Hierdoor kunt u op beperkte schaal beginnen en verder uitbreiden zodra de voordelen van het systeem merkbaar zijn.

 

Beschikbaarheid

Follow me printen gaat naast authenticatie ook over het behoud van printdata zodra de printserver er onverhoopt mee stopt. Wij denken ook op dit gebied met u mee over fail-over clusters en het inrichten van virtuele servers die in geval van calamiteiten, de functionaliteit naadloos overnemen.

 

Wij zijn van mening dat u een follow me printsysteem inzet samen met een printer of MFP in plaats van een printer met een follow me systeem. Printen is immers nog steeds een cruciaal onderdeel in de bedrijfscontinuiteit en dagelijkse gang van zaken. Een efficient follow me systeem moet in staat zijn naadloos aan te sluiten op en onderdeel te worden van uw infrastructuur.


 
Datascan bv ©2018