Zoeken:Waar ben ik

Start - Oplossingen - Digitaliseren - NSi AutoStore

alt Nog nooit is digitaliseren van papieren documenten zo eenvoudig geweest.

Investeren in dure bulk scanoplossingen is niet meer voor de hand liggend. Met NSi AutoStore kun u uw bestaande MFP's die u gebruikt voor printen, kopiëren en scannen naar email ook gebruiken om papieren documenten te scannen naar een voor u inzichtelijke folderstructuur of een willekeurig document management systeem.

Afhankelijk van uw behoeften en bedrijfsprocessen kunt u al na 15 minuten aan de slag met de instapmodule AutoStore Express. Zodra u hogere wensen en eisen stelt aan uw scanprocessen, stapt u eenvoudig over naar de zogenaamde full version van AutoStore WorkFlow waarmee u werkelijk alle mogelijkheden ter beschikking heeft.

 

altKlik hier om te zien hoe eenvoudig AutoStore kan zijn...

 

U hoeft geen ingewikkelde handelingen te verrichten of een speciale opleiding te hebben gevolgd. Eén druk op de knop en geheel automatisch wordt een document gescand, geïndexeerd, afhankelijk van de beschikbare intelligente filters omgezet naar een gewenst resultaat en als laatste stap op de juiste plaats in een applicatie of folder geplaatst. Dit laatste kan zelfs nieuwe acties genereren om bijvoorbeeld een bestelling te doen of facturen of polissen te versturen.

 

Hoe werkt het?

Capture - Process - Route.  Capture, afvangen van papieren of elektronische documenten, Process, verwerk de documenten in diverse digitale formaten, en Route, routeer ze in het juiste format naar vrijwel iedere bestemming.


altKlik hier voor de AutoStore WorkFlow Tour

Waarom NSi AutoStore?

  • Het werkt met ieder apparaat waarmee documenten gescand kunnen worden ongeacht het type of de fabrikant van het apparaat.
  • Het is ontworpen om zowel papier als digitale documenten, faxen en binnenkomende e-mails af te vangen en te verwerken.
  • Een AutoStore workflow wordt centraal gemaakt en beheerd. Alle apparaten in uw netwerk kunnen de Workflow ophalen en uitvoeren vanaf een centrale locatie.
  • Geen ander document Capture product werkt zo intuïtief en is zo krachtig als AutoStore.

 

Tip  Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van AutoStore Workflow? Klik dan hier om u aan te melden voor de NSi  Nieuwsbrief.

 
Datascan bv ©2018