Zoeken:Waar ben ik

Start - Oplossingen - Digitaliseren - eCopy

Integreer papier in uw digitale werkproces. Snel en eenvoudig.


eCopy is gebaseerd op een eenvoudig maar aantrekkelijk idee dat in één woord kan worden omschreven: KOPPELEN.  Een oplossing om documenten vast te leggen voor multifunctionele printers waarmee gebruikers van multifunctionele printers hun bedrijfssystemen en processen kunnen koppelen op het moment van de opname via een gewoonweg boeiende en interactieve interface die klanten superieure waardalte biedt.  Een volledig nieuw ontwerp, een uitgebreide softwaresuite, meer ondersteunde apparaten en toegevoegde functionaliteit voor de automatisering van documentopnameprocessen en workflows via multifunctionele printers en er zijn ook meer geavanceerde imaging-opties voor de gebruikers. eCopy is nogmaals het referentiepunt voor de volgende generatie met oplossingen voor het vastleggen van documenten met multifunctionele printers.

 

Vastleggen, verwerken, verbinden & automatiseren.

 

Uw bedrijf aanmoedigen om de kantoorproductiviteit te verhogen en uw CO2-voetafdruk te verkleinen door papierintensieve processen te automatiseren met behulp van uw kopieerapparaat op kantoor.

 


 

Met eCopy ShareScan kan uw personeel de inhoud van papieren documenten eenvoudig en veilig vastleggen met behulp van beschikbare kopieerapparaten en multifunctionele printers. Rechtstreeks vanaf deze apparatuur kan eCopy ShareScan

  • Informatie vastleggen vanaf papier met het meest nauwkeurige OCR-apparaat dat er bestaat – waardoor het net zo toegankelijk wordt als gegevens.
  • Documenten verwerken met bijna ultieme perfectie – waardoor de productiviteit van kantoormedewerkers een duwtje in de rug krijgt.
  • Verbinding maken met bedrijfsapplicaties – wat kenniswerkers aanzet om meer te doen, op een efficiëntere manier.
  • Papierintensieve documentworkflows automatiseren – waardoor de bedrijfsprocessen worden versneld.

 

 

 

 
Datascan bv ©2018