Zoeken:Waar ben ik

Start - Oplossingen - Digitaliseren - eCopy - eCopy ScanStation

De scan- en OCR-kiosk voor multifunctionele printers met functies voor indexeren, toegankelijkheid en beveiliging.

 

Veel organisaties hebben dringend behoefte aan een betere manier om scan- en OCR-oplossingen te implementeren die beginnen met het scanproces op gedeelde scanners en multifunctionele printers. Ze hebben behoefte aan betere beveiliging, betere toegankelijkheid, snellere gegevensinvoer en compatibiliteit met multifunctionele printers van verschillende fabrikanten.

Dan komt eCopy ScanStation u goed van pas. eCopy ScanStation is gebaseerd op de software van eCopy ShareScan Suite en is de veilige kiosk voor netwerkscanprogramma's die vragen om goede beveiliging, verbeterde toegankelijkheid, snellere invoer van indexgegevens en de mogelijkheid om multifunctionele printers en scanners te gebruiken die niet geschikt zijn voor geïntegreerde scan- en OCR-oplossingen.

 

Functies en voordelen:

 

  • Betere toegankelijkheid dankzij de ergonomische kiosk – Een volledig, in hoogte verstelbaar toetsenbord, muis en een apart LCD-touchscreen van 10,5 inch op een verrijdbare standaard.
  • Geschikt voor CAC-kaartlezers (Common Access Card) – eCopy ScanStation is vooral geschikt voor u ervoor te zorgen dat multifunctionele printers en scanners voldoen aan de strikte beveiligingsmaatregelen van Common Access Card (CAC).
  • Scannen en indexeren met snelle gegevensinvoer – Als u gescande documenten handmatig moet indexeren en classificeren, kunt u met eCopy ScanStation snel indexmetagegevenswaarden invoeren en de documentvoorbeelden na visuele controle bevestigen om ervoor te zorgen dat alle essentiële elementen, zoals handtekeningvelden, verzegeling en herkenningsmarkeringen, goed en volledig zijn gescand.
  • eCopy gebruiken op apparaten die niet geschikt zijn voor eCopy – U kunt ook standaard ISIS- en TWAIN-scaninterfaces gebruiken, aangezien eCopy ScanStation een groot aantal multifunctionele printers en randapparaten ondersteunt met de bekroonde functies voor netwerkscannen, OCR en het gebruiksvriendelijke touchscreen.
 
Datascan bv ©2018