Zoeken:Waar ben ik

Start - Oplossingen - Digitaliseren - eCopy - eCopy ShareScan Elements

Veilige en rendabele oplossing voor scannen en OCR voor de hele onderneming.

 

Uw kopieerapparaat optimaal benutten betekent meer dan alleen maar fotokopieën maken.  Het betekent ook dat alle gebruikers eenvoudige - maar veilige - toegang krijgen tot de productiviteit ter bevordering van de voordelen van een scan- en OCR-oplossing die de informatie van papieren documenten opneemt in de toepassingen waarin professionals elke dag hun vertrouwen stellen.

ShareScan Elements combineert het beheer van de geïntegreerde MFP-scan- en OCR-workflows op al de kantoorkopieerapparaten van uw bedrijf. Nu kan iedereen documenten scannen en deze e-mailen en verzenden naar hun persoonlijke computers of netwerkmappen vanaf het panel van de multifunctionele printer.

 

Belangrijkste functies:

 

  • De beste scan- en OCR-ervaring voor gebruikers van multifunctionele printers – Onze ongeëvenaarde gebruikersinterface maakt training overbodig, is aantrekkelijk en geeft snel rendement.
  • Superieure gebruiksvriendelijkheid - Van enkele aanmelding (single-sign-on/SSO) en OCR en routing met één druk op een knop tot uitschuivende menu's en snelle toegang tot persoonlijke favorieten; ShareScan Elements is het eenvoudige antwoord voor bedrijfsbreed scannen en documentconversie.
  • Strikte beveiliging en naadloze integratie met Active Directory - ShareScan Elements kan naadloos worden geïntegreerd met Active Directory en aanmeldgegevens voor het systeem. Bovendien kunnen documenten worden gecodeerd voor nog betere beveiliging bij verzending via openbare netwerken.
  • Hoogste OCR-precisie en conversie in combinatie met ultralichte compressie - Schrijfruimte beperken, zoeken naar informatie via uiterst nauwkeurige OCR om gescande afbeeldingen te converteren in doorzoekbare pdf-formaten en scherpe beeldverbetering.
  • Ongeëvenaarde integratie met e-mail en bestandssystemen - Alleen omdat mapstructuren, adresboeken en gebruikersrechten altijd veranderen betekent dit niet dat IT altijd wijzingen moet doorvoeren. Dynamische integratie met adresboeken, bestanden en bestandssystemen voorkomt vragen voor de helpdesk en routinematige handmatige synchronisatie die nodig is bij minder sterke oplossingen.
  • Meer IT-efficiëntie - Met het beheer van apparaat- en gebruikersgroepprofielen versnelt ShareScan Elements de implementatie en worden bewegingen, toevoegingen en wijzigingen eenvoudiger. U hoeft slechts één systeem te leren om met al uw multifunctionele printermodellen te werken.
  • 360° Enterprise Bewaking en Rapportage - Genereer rapporten die het gebruik bijhouden, de toepassing aantonen en uw rendement kwantificeren. Gebruik van benchmarksysteem vs. prestatieparameters. Trends snel herkennen en afdrukken of rapporten exporteren voor managementbeoordeling. Een volledige auditcontrole vastleggen met een kopie van elk gescand document. U kunt zelfs gebruikersspecifieke auditcontrolerapporten aanmaken per datum, apparaat, gebruiker, aansluiting en taakstatus.
 
Datascan bv ©2018