Zoeken:Waar ben ik

Start - Oplossingen - Digitaliseren - MFP Faxmanager Workflow

Onze Datascan MFP FaxManager WorkFlow biedt u een eenvoudig te gebruiken FaxManager oplossing voor inkomende faxberichten op uw HP MFP. Met FaxManager WorkFlow bent u in staat om met behulp van een set zelf in te stellen regels inkomende faxberichten, afkomstig van een bepaald faxnummer, naar een vooraf ingestelde e-mail inbox of FTP server door te sturen.

 

Waarom heeft u MFP Fax Manager Workflow nodig?

 

Veiligheid

De garantie dat niemand de vertrouwelijke informatie in de uitvoerlade kan lezen op de MFP. Het faxbericht wordt tenslotte niet afgedrukt.

 

Automatisch archiveren

Alle inkomende faxberichten worden verzonden naar een e-mail inbox of een FTP-server voor verdere verwerking of voor directe archivering in een document management systeem.

 

Besparingen

Het is niet meer nodig de faxberichten van het faxapparaat te verzamelen en die door de gehele organisatie te verspreiden. FaxManager WorkFlow zorgt ervoor dat inkomende faxberichten op de MFP niet worden afgedrukt maar direct worden doorgestuurd naar e-mail inbox of FTP server.

 

Distributie

Nadat de inkomende fax is vastgelegd, kan deze verzonden worden naar een standaard ingesteld e-mail adres, dat eventueel een onbeperkte distributielijst van ontvangers vertegenwoordigt. Alle vooraf-gedefinieerde ontvangers ontvangen de informatie onmiddellijk en op hetzelfde moment. Hierbij heeft u de mogelijkheid, afhankelijk van het faxnummer waar vandaan het faxbericht verstuurd is, onderscheid te maken naar wie het faxbericht doorgestuurd moet worden.

 

Efficientie

Alle inkomende faxberichten worden automatisch verwerkt en direct doorgegeven aan e-mail of FTP. Het is niet meer nodig de MFP te controleren op inkomende faxberichten. Ook de locatie waar de MFP staat is niet meer relevant.

 

Nauwkeurigheid

Zoekgeraakte belangrijke faxberichten van het faxapparaat en gebruik van postbakjes behoren hierbij tot het verleden. Inkomende faxberichten worden direct verzonden naar uw e-mail inbox.

 

Auditing

Beheertool waarmee wordt bijgehouden aan wie het inkomende faxbericht verstuurd is. Tevens wordt een kopie van het inkomende faxbericht opgeslagen op de harde schijf van de MFP.

 

Voor Datasacan FaxManager WorkFlow heeft u geen extra hardware nodig. De volgende HP MFP’s worden ondersteund:

 • HP LaserJet 9500
 • HP LaserJet 9040/9050
 • HP LaserJet 4345
 • HP LaserJet 4730
 • HP LaserJet M4345
 • HP LaserJet M3035
 • HP LaserJet M5035
 • HP LaserJet M9040/9050
 • HP LaserJet CM3530
 • HP LaserJet CM4730
 • HP LaserJet CM6030/6040


Lees meer over onze Datascan MFP FaxManager WorkFlow en welke HP MFP's ondersteund worden in de datasheet of probeer de software: download de software

 

 
Datascan bv ©2018