Zoeken:


Waar ben ik

Start - Oplossingen - Output Mng

Het efficiënt en op tijd leveren van interne en externe documenten aan de eindbestemmingen is cruciaal in bedrijfskritische (print)processen.

 

Door distributiereglementen is het proces vaak afhankelijk van de gebruiker en/of complexe procedures die ingebouwd zijn in de in gebruik zijnde bedrijfsapplicatie(s).

 

  • Als u in staat bent deze regels te definiëren en uit te voeren buiten deze bedrijfsapplicatie om én zonder bemoeienis van de gebruiker, kan een document in uw eigen huisstijl, eventueel voorzien van een barcode, efficiënt geleverd worden.
  • Als u in staat bent grote printbestanden over een groep van laserprinters te distribueren en ook kan waarborgen dat de printopdrachten alleen naar die functionele printers gestuurd worden, maakt u een flinke efficiencyslag.

 

Neem afscheid van uw dure impact- of matrix printer en kostbare voorbedrukte formulieren.

Systemen die gebruikt worden in combinatie met matrix printers en ASCII data verwerken kunnen vrij eenvoudig vervangen worden door standaard laserprinters. Wij hebben oplossingen die deze data kunnen opmaken in uw huisstijl en afdrukken op uw standaard kantoorprinter.

 

Het is niet nodig om uw applicatie aan te passen en er kan op vrijwel iedere printer of multifunctional geprint worden. De tekststroom van het legacy systeem/ERP applicatie wordt geconverteerd in een volledig opgemaakt professioneel ogend document, inclusief speciale fonts, afbeeldingen, barcodes en bedrijslogo.

 

IPDS printen op uw standaard printer

Voor de mainframe en AS400 omgevingen is een IPDS oplossing  als interne- en externe module beschikbaar. Voor meer functionaliteit, communicatie en optimaal beheer is een serveroplossing beschikbaar. Met deze oplossingen kunnen (vaak goedkopere) standaard laserprinters naadloos samenwerken met dergelijke infrastructuren.

 
Datascan bv ©2018