Zoeken:


Waar ben ik

Start - Oplossingen - Output Mng - Enhanced LaserJet printing

Enhanced LaserJet Printing

Onze ELP is een printoplossing voor printers waarmee u diverse printprocessen snel en krachtig kunt aanpakken.  Zo kunt u met de ELP oplossing vanuit iedere applicatie een briefhoofd toevoegen aan de printopdracht. Invoer- en uitvoerbakken op basis van een "trigger" uit de printdata selecteren en formulieren aanroepen die samengevoegd moeten worden met de data. Met de onze ELP technologie bent u in staat printdata zodanig te manipuleren dat matrix printers vervangen kunnen worden of dat speciale printvoorzieningen en platforms vervangen worden en naar een Windows of Linux omgeving worden gebracht.

 

Windows ELP

Onze Windows-Enhanced Laser Printing System (W-ELP) is een intelligent, schaalbaar en zeer efficiënt systeem voor manipulatie van uw printoutput. We bieden uitgebreide mogelijkheden om bestaande printstreams aan te passen en te optimaliseren, zonder in te grijpen in de gecompliceerde en veelal niet gestandaardiseerde applicaties waarmee die datastromen zijn gegenereerd. Met W-ELP bundelen wij gebruiksgemak en flexibiliteit en bieden u opties voor barcodes en watermerken, NCR-sets (meervoudige formulieren zonder carbon), keuzemogelijkheden voor in- en uitvoerlades en nieten en zelfs archivering, e-mail-verzending en distributie van printstromen.

Wij zetten W-ELP in in combinatie met iedere laserprinter, zolang deze maar PCL of Postscript ondersteunt. Wij installeren W-ELP op een Windows of Linux printserver. Samen met een van onze engineer worden uw printprocesseneerst in kaart gebracht en één of meerdere oplossingsscenario's uitgewerkt voor een naadloze integratie in uw bedrijfsprintproces.

Voor het gemak hebben wij drie startbundels voor u samengesteld waarmee u snel en eenvoudig het gewenste resultaat kunt behalen. Lees hier meer over in het document Printen zoals u dat wilt.

 

 
Datascan bv ©2018