Zoeken:


Waar ben ik

Start - Oplossingen - Output Mng - IBM Host printen

IBM Host printen

Als uw organisatie IBM mainframe of AS/400 systemen gebruikt, bent u vast vertrouwd met de uitdagingen rondom host printing. U hebt speciale printers nodig om met IBM hosts te communiceren. Zelfs het printen op uw meest geavanceerde netwerk kantoorprinters is vrijwel onmogelijk. De ondersteuning die nodig is om alle specifieke functies van de IBM print datastroom gestroomlijnd te laten verlopen is vaak omslachtig. De complexiteit die bij het beheer van meerdere printplatforms komt kijken is stevig.

 

Wij bieden u een groot aantal verschillende AFP/IPDS oplossingen voor verschillende printermerken. De oplossingen kunnen gebaseerd zijn op hardware voor in of aan de printer, of software op een server. Afhankelijk van uw wensen en eisen wordt gekozen voor de volgende hard- of software oplossing:

 

IPDS Module of LAN printserver

Onze IPDS module is hardware die, aan of in uw printer wordt geïnstalleerd en de AFP/IPDS datastroom geschikt maakt voor normale printers.  Er zijn twee mogelijkheden om uw printer of MFP aan te sluiten op uw IBM host systeem: de LinkCom® III S is de eenvoudigste externe manier om AFP/IPDS te printen op uw netwerkprinters. De LinkCom® III S EIO is een eenvoudige interne netwerkaansluiting voor uw HP LaserJet printers met IPDS mogelijkheden.

Daarnaast biedt onze BlueKit IPDS module (USB) voor HP printers en MFP's u de interne oplossing om de gebruikelijke PCL en Postscript uitvoer en IBM IPDS datastromen rechtstreeks uit AS-400 iSeries, mainframe en AIX systemen te printen.


DocOut

Dit is serversoftware voor het Windows, Linux en AIX server platform. De software wordt gebruikt om LAN printers te kunnen gebruiken in een IBM Host omgeving.

Onze DocOut software converteert host data, zoals IPDS, SCS/DCA of ICDS, naar PCL, PostScript, Epson, ProPrinter of PDF. DocOut kan meerdere host connecties aan zoals TCP/IP, TN5250e/TN3270e of SNA. U kunt de oplossing eenvoudig inzetten zonder aanpassingen aan bestaande hostapplicaties. De output vanuit DocOut wordt zodanig geconfigureerd dat deze prima voldoet aan uw eisen en wensen. Printers worden ondersteund door PCL5/5c of PostScript output. Vanuit DocOut wordt ondersteuning geboden voor alle in- en uitvoeropties van MFP’s en printers.

 

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

 


Spool2Print

Spool2Print is een spool- en printmanagement oplossing voor uw AFP output. Met Spool2Print wordt management van printjobs mogelijk via een eenvoudige grafische gebruikersinterface. De printopdrachten kunnen worden gekopieerd, geprint, gerouteerd en gedeeltelijk of in zijn geheel herprint worden.

 
Datascan bv ©2018