Zoeken:


Waar ben ik

Start - Oplossingen - Output Mng - IBM Host printen - LinkCom® III S EIO

LinkCom® III S EIO

Onze LinkCom® III S EIO is voorzien van een twee-poorts switch voor aansluiting op het netwerk en voor aansluiting op de NIC-poort van de printer. De IBM Host print data wordt vertaald in de LinkCom III S EIO en als PCL-of PostScript printstroom direct doorgestuurd naar de printer. Uw printopdrachten vanaf de PC of LAN worden transparant en onveranderd via de switch van LinkCom III S EIO direct doorgestuurd naar de printer. Alle aanwezige mogelijkheden en functionaliteit van de printer blijven beschikbaar, zoals remote configureren van de printer, scannen en de fax optie.
 

Indien de printer niet over een ingebouwde netwerkkaart beschikt, kan de printdata worden verstuurd via de LinkCom III S EIO-kaart naar het EIO-slot van de printer.
 

LinkCom III S EIO is ontworpen om efficiënt binnen een gemengde Host/LAN omgeving te werken en TCP/IP en SNA sessies direct van de IBM-host-systemen alsmedeTCP/IP-sessies van het LAN te ondersteunen. De LinkCom III S EIO zet IBM IPDS en SCS/DCA om naar de industriestandaarden PCL5/5e of PostScript die door vrijwel alle HP LaserJet printers wordt gebruikt.

 

alt 

 

Belangrijkste kenmerken

  • Interne netwerkkaart voor HP LaserJet printers en MPF’s
  • Twee-poorts switch voor toegang tot MFP-faciliteiten en web-setup op de printer
  • Converteert AFP/IPDS en SCS/DCA naar PCL/Postscript
  • Ondersteunt zwart wit en kleur
  • Volledige IPDS kleurondersteuning
  • Printerbeheer met behulp van de MPI Tech PrintGuide™ of HP Web Jetadmin

 
Datascan bv ©2018