Zoeken:Waar ben ik

Start - Start - Over Ons

Over Datascan

Sinds 1988 bieden wij innovatieve printoplossingen voor uw bedrijfskritische output processen. Onze oplossingen variĆ«ren van het leveren van eenvoudige plug & printoplossingen tot het uitvoeren van complete projecten. Deze projecten omvatten beveiligd printen, kostenregistratie, document management en fleet management tools (printbeleid!) voor het optimaliseren van uw printerpark en het analyseren en manipuleren van pure printdata en printstromen in de printer of het compleet inrichten van een printserver oplossing.


altWij leveren consultancy, project management, producten, installatie, opleiding, ondersteuning en diensten.

 

Daarnaast bieden wij Hosted Services aan voor applicatie- en functioneelbeheer voor een zorgeloze print management - en scan omgeving. Wij maken gebruik van een hoogwaardig CO2 neutraal datacenter.

 

Wij zijn printeronafhankelijk en lopen voorop met nieuwe printtechnologieĆ«n en functionaliteit. Onze succesvolle aanpak bewijst zich dagelijks door eerst nauwkeurig naar uw problematiek te luisteren en het in kaart te brengen. Daarna wordt pas bepaald welke oplossingen naadloos aansluiten bij uw bestaande infrastructuur. Hierbij werken wij vaak samen met gespecialiseerde partners waarmee al een jarenlange samenwerking bestaat. Ons eigen print(er) lab biedt de mogelijkheid vooraf oplossingen te testen op de verschillende merken printers en MFP's.

 

Datascan bv - Wormer

Bank ING: 65.38.97.111

Swiftcode/BIC: INGBNL2A

Iban no.: NL64 INGB 0653 8971 11

BTW (VAT): NL0086.65.606.B01

  

 
Datascan bv ©2018