Zoeken:


Waar ben ik

Start - Start - Publicaties

Op deze pagina vind je publicaties van ons. In deze publicaties lees je meer over "hot" onderwerpen waar wij als specialist in printoplossingen in de aflopen jaren voor ingeschakeld zijn. Je kunt de publicaties downloaden voor intern gebruik.

 


Aanschaf Multifunctionele printer (MFP) dreigt uit te lopen op desinvestering

Doorgaans wordt om de 4 á 5 jaar het printerpark van een organisatie onder de loep genomen voor vervanging. Vaak worden de kleine persoonlijke printers vervangen door grotere centrale werkgroepprinters en multifunctionals (MFP) met grotere capaciteit. Men heeft er minder van nodig doordat ze sneller zijn, meerdere papierladen bezitten en naast het printen ook kunnen kopiëren, faxen en scannen naar e-mail. Deze MFP’s worden dan op een uitgekiende plek neergezet om groepen gebruikers van dienst te zijn. Prachtige machines, maar wat haalt men in huis en wordt alles wel uit deze investering gehaald?

 

Meer weten, lees de volledige publicatie Aanschaf Multifunctionele printer (MFP) dreigt uit te lopen op desinvestering

 


Waarom het maximale uit een MFP halen een specialist vereist

De focus op het vervangen van een printerpark door multifunctionals (MFP’s) is in eerste instantie gericht op de hardware en beheer met als doel het terugdringen van Total Cost of Ownership (TCO). Maar wat als ook het optimaliseren van bedrijfsprocessen aan de orde komt waarin de MFP een cruciale rol moet spelen? Dan komt kennis van het gebruik van de printer, het bedrijfsproces en integratie van het geheel in de infrastructuur om de hoek kijken. Scannen, archiveren, toegangscontrole, kosten doorbelasten, barcode toepassen: de hele aanpak van A tot Z vraagt om gedegen kennis.

 

Meer weten, lees de volledige publicatie Waarom het maximale uit een MFP halen een specialist vereist

 


Nutsbedrijf haalt maximale uit de Multifunctional printers (MFP)

Nutsbedrijf vereenvoudigt beheer van printerverkeer en elimineert persoonlijke printers zonder concessies te doen aan het persoonlijk printen. Elk jaar leveren de 36 faciliteiten van het nutsbedrijf 175 miljoen kubieke meter schoon drink- en industriewater aan 2,2 miljoen klanten en bedrijven in het zuiden van Nederland. Zoals bij elke openbare dienst, waren ze erop gebrand de kosten te rationaliseren. Op het hoofdkantoor was een voor de hand liggende kandidaat de consolidatie van het printerpark. In plaats van een printer in ieder kantoor, wilde men overschakelen naar Multifunctionals (MFP) - met scannen, digitaal verzenden en kopiëren – geplaatst op centrale plekken verspreid door het gehele gebouw. Maar tegelijkertijd wilde men geen concessies doen aan het persoonlijk en vertrouwelijk kunnen printen. Een hele uitdaging dus. Maar hoe werd dit door hen aangepakt?

 

Meer weten, lees de volledige publicatie Nutsbedrijf haalt maximale uit de Multifunctional printers (MFP)

 


Welk bedrijfsproces kan ik verbeteren met mijn MFP

U bent ervan overtuigd dat u uit uw investering in de Multifunctional printer (MFP) veel meer kunt halen dan tot nu toe. Want het zondermeer neerzetten van een MFP binnen de organisatie houdt niet automatisch een kostenbesparing en optimalisatie van bedrijfsprocessen in. Lees ook “Waarom optimaal gebruik MFP (multifunctional printer) veel kennis vereist”. Daar is dus meer voor nodig!l U wilt weten wat en hoe? Wij helpen u met de eerste stap daar naartoe. Wij kunnen u laten zien of, hoe en hoeveel de printkosten verlaagd kunnen worden en een veel efficiëntere printomgeving kan worden gerealiseerd.

 

Meer weten, lees de volledige publicatie Welk bedrijfsproces kan ik verbeteren met mijn MFP

 

 
Datascan bv ©2018